Vragen?      075 6420066
Home/ Zoeken/ Stadshotel Ootmarsum
Stadshotel Ootmarsum

Beelden zeggen meer dan woorden, toch? Ontdek de reis!

Over het arrangement.

Stadshotel Ootmarsum is gelegen aan de rand van het historische plaatsje Ootmarsum. Hier kunt u genieten van de Twentse gemoedelijkheid. De gastvrije eigenaren zullen ervoor zorgen dat u een ontspannen verblijf tegemoet gaat. In de zomer kunt u heerlijk buiten op het royale terras een drankje nuttigen. In de koudere maanden is het heerlijk vertoeven in de ‘huiskamer’. In deze huiselijk ingerichte kamer met open haard zult u zich meteen thuis voelen.

Gelegen op een oude stadswal op loopafstand van het historische stadscentrum van Ootmarsum. Hier stond vroeger de villa "Vrede-oord", nu Stadshotel Ootmarsum Met haar mooie ligging, aan de rand van het centrum, zit u overal dichtbij, maar is het toch heel rustig.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bondsgediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Openbaar vervoer
Lift
Fietsberging
Fietsoplaadpunt
Gratis parkeren
WIFI
Terras
Losse bedden
Invaliden kamer
Begane grond
Douche
Niet Roken
Rookregeling

Kamers.

De kamers zijn voorzien van douche & toilet, een tv, telefoon en wekkerradio. Vrijwel alle kamers zijn per lift te bereiken.
Het hoteldeel is recentelijk volledig gerenoveerd.

Faciliteiten en extra’s.

Dit gezellige hotel beschikt over een lift, restaurant, bar en lounge.
Tevens is er in het hotel nog een nostalgisch werkend Decap Dansorgel aanwezig, op verzoek wordt hier een demonstratie mee gegeven.
De bar van het hotel sluit om 00.00 uur 's nachts.

Autoreis
Toeslag 1 pk
 • Openbaar vervoer
  Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
 • Lift
  In dit hotel is een lift aanwezig.
 • Fietsberging
  In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
 • Fietsoplaadpunt
  Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
 • Gratis parkeren
  U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Terras
  Er is een terras aanwezig.
 • Losse bedden
  Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
 • Invaliden kamer
  Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
 • Begane grond
  Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
 • Douche
  Op de kamers is een douche aanwezig.
 • Niet Roken
  In dit hotel wordt niet gerookt.
 • Rookregeling
  Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.

Omgeving en uitjes.

Ootmarsum is een eeuwenoud stadje, waar het verleden voortleeft in 2 prachtige kerken, mooie panden, galerieën, een educatorium, diverse monumenten, een stadspark en een openlucht museum.
De directe omgeving van Ootmarsum heeft een gevarieërd landschap met essen, beekdalen en heuvels. Ook het springendal, een groot en wijds bos en de watermolen "Bels" zijn erg bekend en leuk om eens te bezoeken.
Direct aan de rand van het centrum van Ootmarsum ligt het openluchtmuseum Los Hoes.

Het historische Ootmarsum ligt in het prachtige Twente, in het oosten van Nederland. Hier vind u een gevarieerd landschap met heuvels, beekdalen en bossen. Een echte aanrader voor de natuurliefhebbers onder ons. Ootmarsum zelf mag u ook zeker niet overslaan. Zogezegd heeft dit stadje een eeuwenoude geschiedenis, welke terug te vinden is in de mooie panden en kerken, het openluchtmuseum en diverse monumenten. Met de auto bent u in ca. 30 minuten in Enschede. Het Duitse Nordhorn bereikt u met de auto in ongeveer 20 minuten.

Bereikbaarheid en parkeren.

Goed te bereiken per eigen vervoer. In de omgeving is gratis parkeergelegenheid. Parkeren voor het hotel (behoudens in en uitstappen en koffer afzetten) is zoals bij vrijwel alle historische binnenstad hotels niet altijd mogelijk.

Bridgen icm theaterbezoek


Tijdens het arrangement van 25 oktober 2024 kunt u mee naar de voorstelling 'de Hospita'. De voorstelling speelt in het Wilmink Theater te Enschede, vervoer van en naar het theater is inbegrepen.

Wegens groot succes wordt de musical comedy De Hospita verlengd! De eerste speciaal geschreven musical voor Simone Kleinsma keert dit najaar terug naar de theaters. Na avond aan avond uitverkochte zalen, is dit de laatste kans om de hitmusical te bezoeken.

De gloednieuwe Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was, met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

De Hospita neemt u mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen – in een oogstrelend eigentijds jasje – terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Vr. 15-12-2023

4 dagen vanaf

€ 219,-

per persoon

Populaire voorzieningen

Lift Niet Roken Autoreis

Eerstkomende beschikbare reizen

Vr. 27-09-2024

4 dagen vanaf

€ 229,-€ 204,-

per persoon

Er zijn nog ongeveer 8 kamers beschikbaar.

Wedstrijdleider: Lex Heeres en Edna Friedel

Vr. 18-10-2024

4 dagen vanaf

€ 229,-€ 204,-

per persoon

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Vr. 25-10-2024

4 dagen vanaf

€ 229,-€ 194,-

per persoon

Er zijn nog ongeveer 8 kamers beschikbaar.

U heeft de mogelijkheid om bij te boeken voor het theaterarrangement. We gaan op zondagmiddag naar de voorstelling de Hospita in het Wilmink theater in Enschede. Kaarten (tweede rang) en vervoer is inbegrepen.

Vr. 15-11-2024

4 dagen vanaf

€ 229,-€ 194,-

per persoon

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Vr. 06-12-2024

4 dagen vanaf

€ 229,-€ 194,-

per persoon

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Boek betrouwbaar en snel.

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2024 Dekker-Bridge. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.