Vragen?      075 6420066
Home/ Zoeken/ NH Amersfoort

Over het arrangement.

Het moderne hotel NH Amersfoort heeft een ideale ligging op minder dan 5 minuten wandelen van het centraal station en het stadscentrum.

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Lift
Overdekt parkeren
WIFI
Terras
Losse bedden
Ligbad
Airco
Huisdieren

Kamers.

De charmante kamers van het hotel hebben een ruime badkamer. Ze zijn allemaal voorzien van een flatscreen-tv, verschillende comfortabele kussens en een bad.

Faciliteiten en extra’s.

U kunt genieten van verse, biologische en seizoensgebonden producten in restaurant Gusto. In de bar of op het terras worden lichte hapjes en drankjes geserveerd. Roomservice is alleen beschikbaar tijdens de openingsuren van het restaurant.

Autoreis
Toeslag 1 pk
 • Lift
  In dit hotel is een lift aanwezig.
 • Overdekt parkeren
  U kunt bij dit hotel overdekt parkeren.
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Terras
  Er is een terras aanwezig.
 • Losse bedden
  Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
 • Ligbad
  Op de kamers is een bad aanwezig.
 • Airco
  Op de kamers is airconditioning aanwezig.
 • Huisdieren
  Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.

Omgeving en uitjes.

De voormalige pelgrimsstad Amersfoort is ongeveer aan het begin van de dertiende eeuw ontstaan. De ligging aan het water leende zich tijdens de middeleeuwen uitstekend voor de handel in bier en textiel. Later kwam hier de tabaksteelt bij. Omstreeks het eind van de negentiende en begin twintigste eeuw was Amersfoort vooral een garnizoensstad, wat resulteerde in een aantal kazernes. Inmiddels vallen deze oude kazernes buiten de stadsgrenzen. De geschiedenis en cultuur van Amersfoort is nog altijd zichtbaar in het oude stadscentrum. Smalle grachten verdelen de stratenblokken waarin nog altijd opvallend kleine huizen en grachtenpanden bewoont zijn. De nostalgie is in de alom aanwezige café’s, restaurant en monumenten nog steeds voelbaar. Dit komt natuurlijk ook door de oude details die goed bewaard zijn gebleven in de gebouwen en gevels.

Marktpleinen als de Varkensmarkt en het Sint Jorisplein zijn regelmatig het toneel van festiviteiten, want de Amersfoorters houden wel van gezelligheid. Amersfoort heeft zelfs zijn eigen bier. Stadsbrouwerij De Drie Ringen brouwt al sinds 1626 een heerlijk Amersfoorts biertje dat een typisch Kölsch bier is: gemakkelijk, goudgeel en fris. De terrassen nodigen je uit voor een heerlijk drankje, zodat je weer op volle kracht het leuke en diverse winkelaanbod van Amersfoort kunt verkennen. Het grootste aanbod van terrassen vind je aan de Hof. Dit ongeveer 95 meter lange plein siert al eeuwenlang het centrum van Amersfoort. Er wordt op vrijdag en zaterdag nog steeds markt gehouden. De rest van de tijd is het vooral de aanwezige horeca die hier leven in de brouwerij brengt.

Vergeet vooral niet om een tochtje door de grachten te maken. Amersfoort is vanaf het water misschien wel nog mooier dan wanneer je door de straten wandelt. Dankzij de gids leer je van alles over Amersfoort en de verschillende bezienswaardigheden die je onderweg passeert.

Bereikbaarheid en parkeren.

Vanaf het treinstation
Vanaf centraal station Amersfoort: ga linksaf richting het stadscentrum. Het hotel bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand aan uw linkerhand.

Per auto
Parkeren: op het hotelterrein: € 1,50 per uur, € 15 per dag

Er zijn nog ongeveer 8 kamers beschikbaar.

Do. 29-12-2022

4 dagen vanaf

€ 399,-

per persoon

Populaire voorzieningen

Terras Airco Autoreis

Eerstkomende beschikbare reizen

Boek betrouwbaar en snel.

SGRANVR

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2023 Dekker-Bridge. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.