Vragen?      075 6420066
Home/ Zoeken/ HS Geoffrey Chaucer

HS Geoffrey Chaucer

Over het arrangement.

Viert u de feestdagen met ons aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip Geoffrey Chaucer? In Antwerpen geniet u van een feestelijke Oudejaarsavond. En laat u verrassen tijdens het nieuwjaarsconcert in Willemstad. Tijdens deze veelzijdige vaarvakantie ontdekt u de historische parels als Gent, Brussel en Dordrecht in de Zuidelijke Nederlanden. De uitstekende verzorging o.b.v. volpension en de vriendelijke bemanning maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Lift
Douche

Kamers.

De royale en comfortabele cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek bevinden zich de A-suites van 24 m² met een echt privé verandabalkon, enkele A-mini suites van 23 m² en de A-cabines van 16 m² met panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Rubindek liggen B-mini suites van 23 m², alsmede de B-cabines van 16 m². Op het Smaragddek vindt u de C-cabines van 15 m² met vensters die niet geopend kunnen worden.

Alle cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals flatscreen TV, telefoon, kluisje, minibar, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten en extra’s.

Welkom aan boord! De stijlvolle inrichting en uitstekende verzorging zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt aan boord van de Geoffrey Chaucer. U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree. De sfeervolle panoramasalon biedt u alle ruimte om heerlijk te ontspannen en kennis te maken met uw medepassagiers. Het luxe restaurant bevindt zich op het Rubindek, hier worden u drie keer per dag heerlijke maaltijden geserveerd, de verzorging aan boord is op basis van volpension. Bent u toe aan extra ontspanning? U vindt op de Geoffrey Chaucer ook een knip-, nagel- en massagesalon. Op het Zonnedek is het heerlijk vertoeven in de loungestoelen, op de ligbedden of de whirlpool. Er is voor de golfliefhebbers zelfs een Golf Putting Green op het Zonnedek.

Er is op het schip een hotellift aanwezig waarmee u het Rubin- en Diamantdek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Geoffrey Chaucer is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. De bemanning parkeert deze voor u op het zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Elektrische scootmobiels/rolstoelen zijn uitgesloten.

Cruise
Toeslag 1 pk
  • Lift
    In dit hotel is een lift aanwezig.
  • Douche
    Op de kamers is een douche aanwezig.

Omgeving en uitjes.

Vaarschema


Dag 1 Rotterdam inschepen - Gent
De inscheping staat gepland om ca. 15.00 uur. De Geoffrey Chaucer gooit om 17.00 uur haar trossen los en vaart richting Gent.

Dag 2 Gent - Brussel
Wanneer u wakker wordt in uw comfortabele cabine, bent u inmiddels in Gent aangekomen. Na een heerlijk ontbijtbuffet kunt u van boord voor de excursie stadswandeling Gent. Vandaag kunt u eveneens mee op excursie naar Brugge, van oudsher een rijke textielstad. De prachtige patriciërs huizen en de Sint-Baafskathedraal zijn hier de getuigen van. Brugge biedt eveneens een aaneenschakeling van prachtige middeleeuwse gebouwen en pittoreske grachten. ’s Avonds tijdens het diner gaan de trossen los en varen we naar Brussel, waar we de volgende middag zullen afmeren.
Morgenexcursie stadswandeling Gent € 25,- p.p.
Middagexcursie stadstour Brugge € 50,- p.p.

Dag 3 Brussel
U bezoekt vandaag de grootste stad en tevens de hoofdstad van België: Brussel! Het centrum van Brussel straalt pracht en praal uit. U vindt hier prachtige oude en nieuwe gebouwen, prachtige winkels en indrukwekkende lanen en parken. Tijdens deze stadstour per bus maakt u kennis met de highlights van Brussel. Gevolgd door een korte wandeling door het centrum.
Middagexcursie stadstour Brussel € 50,- p.p.

Dag 4 Oudejaarsdag Brussel - Antwerpen
Vandaag is het Oudejaarsdag. Vroeg in de morgen zet uw hotelschip koers richting Antwerpen. Na de lunch kunnen de excursiepassagiers van boord voor een historische stadswandeling of bezoek aan de Sint Pauluskerk met zijn prachtige interieur en schilderijen van Jordaens, Rubens en Van Dyck. Als afsluiting van uw rondleiding krijgt u nog een prachtige orgeldemo te horen. De Geoffrey Chaucer blijft vanavond afgemeerd liggen in Antwerpen.
Middagexcursie stadswandeling Historisch Antwerpen € 25,- p.p. of rondleiding St. Pauluskerk met orgeldemo € 25,- p.p.

Dag 5 Nieuwjaarsdag Antwerpen - Willemstad
Vandaag is het Nieuwjaarsdag. Wanneer u geniet van het ontbijt worden de trossen los gegooid voor een heerlijke vaarochtend vanuit Antwerpen naar Willemstad. Willemstad is een oude vestingstad aan het Volkerak en het Hollands Diep. Vanmiddag nodigen wij u graag uit voor een stadswandeling door dit prachtige vestingstadje. Een boeiende excursie te voet onder leiding van een deskundige gids. Aansluitend vindt een geheel exclusief Nieuwjaarsconcert plaats aan wal in de kerk. Uw hotelschip blijft vanavond afgemeerd in Willemstad.
Middagexcursie stadswandeling vestingstadje Willemstad € 20,- p.p.

Dag 6 Willemstad - Dordrecht - Rotterdam
Alweer de laatste dag van uw cruise door Duitsland, Nederland en België. Vanmorgen arriveert de Geoffrey Chaucer in Dordrecht, waar de liefhebbers van boord gaan voor een stadswandeling. U duikt in de geschiedenis in van Dordrecht. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het één van de zes grote steden van Holland. Vanmiddag vaart u vanuit Dordrecht naar Rotterdam, waar de ontscheping om ca. 16.00 uur plaatsvindt. U neemt afscheid van de Geoffrey Chaucer en haar bemanning. We hopen dat u heeft genoten van een prachtige cruise!
Morgenexcursie stadswandeling Dordrecht € 25,- p.p.
Bereikbaarheid en parkeren.

Bridgen met feestdagen

Inbegrepen:

6-daagse cruise aan boord van 5-sterren hotelschip Geoffrey Chaucer.
• Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
• Volpension verzorging aan boord.
• Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch, diner en midnight-snack).
• Koffie met gebak bij inscheping
• Welkomstcocktail met snacks
• Koffie met gebak in de middag
• Welkomstdiner
• Happy hour
• Afscheidscocktail met snacks
• Captains Dinner

• Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
• Gratis Wi-Fi aan boord.
• Hoogtepunt: Nieuwjaarsconcert Willemstad exclusief voor Friendship Cruises passagiers
• Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar.
• Alle haven- en lokale belastingen.

Natuurlijk zal er tijdens de cruise ook gebridged worden. Het programma zal later bekend gemaakt worden.

Excursies zijn niet inbegrepen.


De allerlaatste kamers, vol=vol.

Do. 28-12-2023

6 dagen vanaf

€ 1.621,50

per persoon

Populaire voorzieningen

Lift Cruise Toeslag 1 pk

Eerstkomende beschikbare reizen

Boek betrouwbaar en snel.

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2024 Dekker-Bridge. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.