Vragen?      075 6420066
Home/ Zoeken/ HS Amadeus Queen

HS Amadeus Queen

HS Amadeus Queen

Beelden zeggen meer dan woorden, toch? Ontdek de reis!

Over het arrangement.

Ontdek de Koninklijke Donau
De Donau is het neusje van de zalm. Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Queen voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. U bezoekt tijdens deze cruise de mooiste steden in het hart van Europa.Zo ontdekt u romantisch Wenen, monumentaal Bratislava, prachtig Boedapest, het majestueuze Stift van Melk en de Hongaarse Puszta. Stuk voor stuk schitterende parels in de kroon van uw Donau Kerstcruise. In elke stad geniet u van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. Vier met ons de Kerst aan boord, we leggen graag de loopplank voor u uit!

Hotelschip Amadeus Queen*****
Riviercruiseschip Amadeus Queen met unieke indoor pool
Hotelschip Amadeus Queen behoort tot de top van de riviercruiseschepen en draagt met trots haar vijf sterren. De Amadeus Queen staat bekend om haar moderne elegantie en uitstekende faciliteiten. De grandeur vindt u terug in elk detail. Gaat u heerlijk ontspannen in de nog nooit vertoonde indoor pool op het Mozartdek, terwijl u prachtige panorama’s voorbij ziet komen? Of laat u zich eens heerlijk verwennen in de massagesalon, aan u de keus! Het professionele team aan boord van riviercruiseschip Amadeus Queen zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt.

U verblijft op basis van volpension en tijdens deze cruise zal er 5 x gebridged worden

Lift
WIFI
Terras
Zwembad
Losse bedden
Dubbel bed
Douche
Airco

Kamers.

Er is op hotelschip Amadeus Queen een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozartdek, het Straussdek en het Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• C-cabines (Economy) van 16 m² met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden (Haydndek)
• B-cabines (Economy) van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Straussdek)
• A-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Mozartdek)
• A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon (Mozartdek)

Faciliteiten en extra’s.

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Queen
Op het Mozartdek van hotelschip Amadeus Queen kunt u in de sfeervolle panoramasalon heerlijk genieten van de prachtige landschappen die aan u voorbij trekken. Ontspannen doet u op het Zonnedek, in de Amadeusclub of in de openlucht lounge River Terrace op het Mozartdek. Tevens vindt u op hotelschip Amadeus Queen de volgende faciliteiten:
• Fitnessfaciliteiten (Straussdek)
• Boutique (Straussdek)
• Massageruimte (Haydndek)
• Kapsalon (Haydndek)

Het restaurant vindt u op het Straussdek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het riviercruiseschip Amadeus Queen biedt plaats aan maximaal 162 personen.

Inbegrepen
• Transfers per Comfort Class touringcar Nederland – Passau – Nederland.
• Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
• Een hotelovernachting op de heenreis in een 4-sterrenhotel in Zuid-Duitsland o.b.v. half-pension.
• Volpension verzorging aan boord.
• Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen

(ontbijtbuffet, lunch, diner en midnight-snack)
• Koffie en thee na lunch en diner.
• Water tijdens elke maaltijd.
• Koffie of thee in de middag.
• Welkomstcocktail.
• Welkomstdiner.
• Captains Dinner.
• Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
• Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar.
• Gratis gebruik van fietsen (beperkt beschikbaar).
• Gratis Wi-Fi aan boord.
• Alle haven- en lokale belastingen.


Niet inbegrepen
• Eventuele brandstoftoeslag.
• Excursies (bij boeking te reserveren)
• Taxiservice (bij boeking te reserveren).
• Overnachting voorafgaand aan de reis of na de reis bij Van der Valk Veenendaal (bij boeking te reserveren).
• Vliegarrangement (optioneel, op aanvraag boekbaar).
• Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Cruises vallen bij onze algemene voorwaarden onder afwijkende arrangementen en worden bij annuleringen als dusdanig verwerkt.

Cruise
 • Lift
  In dit hotel is een lift aanwezig.
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Terras
  Er is een terras aanwezig.
 • Zwembad
  Er is een zwembad aanwezig.
 • Losse bedden
  Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
 • Dubbel bed
  Er zijn kamers met dubbele bedden beschikbaar.
 • Douche
  Op de kamers is een douche aanwezig.
 • Airco
  Op de kamers is airconditioning aanwezig.

Omgeving en uitjes.

Vaarschema
Dag 1: Nederland – Zuid-Duitsland
Dag 2: Zuid-Duitsland – Passau
Dag 3: Emmersdorf/Melk – Wenen
Dag 4: Wenen - Boedapest
Dag 5: Boedapest
Dag 6 Eerste Kerstdag: Boedapest - Bratislava
Dag 7 Tweede Kerstdag: Bratislava – Linz
Dag 8: Linz - Passau
Dag 9: Passau – Nederland

Dag 1*: Nederland – Zuid-Duitsland
Per taxiservice of met eigen vervoer reist u naar Veenendaal. Na een kopje koffie in het Van der Valk hotel in Veenendaal reist u per Comfort Class touringcar naar uw 4-sterren overnachtingshotel in Zuid-Duitsland. Onderweg wordt er regelmatig gestopt voor een koffiepauze. U geniet ’s avonds van een heerlijk diner in uw hotel in de omgeving van Nürnberg.
*Indien gewenst kunt u van 19 op 20 december, voorafgaand aan de reis, al bij Van der Valk Veenendaal overnachten. Een comfortabel begin van uw reis. U vindt meer informatie onderaan de pagina.

Dag 2: Zuid-Duitsland – Passau
Nadat u heeft genoten van het ontbijtbuffet in het hotel rijdt u per Comfort Class touringcar verder naar Passau. De inscheping aan boord van hotelschip Amadeus Queen vindt plaats om ca. 16.00 uur. De toegewijde bemanning verwelkomt u aan boord en wijst u uw cabine. Het welkomstdiner wordt u geserveerd in het restaurant. Uw hotelschip zet koers naar Emmersdorf waar u de volgende ochtend aankomt. Heerlijk ontspannen en genieten aan boord van uw luxe hotelschip.

Dag 3: Emmersdorf/Melk – Wenen
Terwijl u ontbijt, legt uw hotelschip het laatste stukje af richting Emmersdorf. Deze ochtend gaat op excursie naar het historische Stift van Melk. Bij terugkomst aan boord geniet u van een uitstekend verzorgde lunch en zet de Amadeus Queen koers naar Wenen, waar u een schitterende avond te wachten staat. Wenen staat bekend om haar romantiek en muziek. De liefhebbers kunnen vanavond van boord voor een bezoek aan het Mozart- en Straussconcert.
Morgenexcursie: Bezoek Majestueus Stift van Melk € 60,- p.p.
Avondexcursie: Mozart- & Straussconcert in de Kursalon in Wenen € 120,- p.p.

Dag 4: Wenen – Boedapest
Vandaag geniet u van een prachtige excursiedag in Wenen. Een deskundige gids neemt u graag mee op pad. ’s Morgens maakt u een stadstour langs de verschillende bezienswaardigheden van Wenen met een tussenstop in een typisch Wiener Kaffee. ’s Middags brengt u een bezoek aan Schloss Schönbrunn, de zomerresidentie van de keizer. Een imposant paleis met prachtig aangelegde tuinen dat zeker de moeite waard is om te gaan bekijken. Wanneer de
excursiepassagiers aan het einde van de middag zijn teruggekeerd aan boord, geniet u van een heerlijk diner. Ondertussen gaan de trossen los en zet uw hotelschip koers naar Boedapest.
Morgenexcursie: Stadstour romantisch Wenen incl. kennismaking Wiener Kaffee € 65,- p.p.
Middagexcursie: Schloss Schönbrunn € 70,- p.p.

Dag 5: Boedapest
Terwijl u langzaam ontwaakt en geniet van een heerlijk ontbijt aan boord legt uw hotelschip het laatste stuk af richting Boedapest, waar aan het einde van de ochtend zal worden afgemeerd. Na de ontscheping reizen we per Comfort Class touringcar naar een echt Puszta landgoed, waar u kennis maakt met het Hongaarse platteland. Op de Puszta maakt u kennis met de paardentraditie die dit land heeft. Het bijwonen van de dressuurshow is een ware belevenis. De liefhebbers maken hierna per koets een rit over de Puszta. Wanneer de excursiepassagiers aan het einde van de middag zijn teruggekeerd aan boord, worden alle voorbereidingen getroffen voor een voortreffelijk Kerstdiner. De bemanning verwelkomt u vanavond graag in feestelijke kleding.
Middagexcursie: Hongaarse Puszta incl. lunch € 90,- p.p.

Dag 6 Eerste Kerstdag: Boedapest – Bratislava
Na het ontbijt staat de stadstour prachtig Boedapest met een lokale proeverij op het programma. Een boeiende rondrit en wandeling door beide door de Donau gescheiden stadsdelen; Boeda en Pest. Onder leiding van een gids maken we een rondrit per bus door beide stadsdelen. Na de lunch vaart uw hotelschip door naar Bratislava waar we de volgende morgen zullen afmeren.
Morgenexcursie: Stadstour prachtig Boedapest incl. lokale proeverij € 55,- p.p.

Dag 7 Tweede Kerstdag: Bratislava – Linz
Tijdens het ontbijt arriveert de Amadeus Queen in Bratislava. Vanmorgen kunt u van boord voor de excursie stadstour monumentaal Bratislava incl. bezoek aan de Martinsdom. Tijdens de excursie maakt u kennis met deze Slowaakse hoofdstad met haar burcht als symbool van de stad. Ook kunt u er voor kiezen om op eigen gelegenheid een bezoek te brengen aan de prachtige stad Bratislava. Rond lunchtijd varen we door naar Linz, waar we morgenmiddag zullen afmeren. U geniet van een heerlijke vaarmiddag aan boord.
Morgenexcursie: Stadstour monumentaal Bratislava incl. bezoek Martinsdom € 50,- p.p.

Dag 8: Linz - Passau
U geniet vanochtend van een ontspannen vaarmoment richting Linz. Geniet van alle faciliteiten aan boord of bekijk de prachtige panorama’s aan de oever. Net na de lunch komt Linz in zicht. Bij aankomst kunt u van boord voor een stadswandeling door de omgeving van Linz incl. een lokale proeverij. U kunt er ook voor kiezen om mee te gaan op excursie naar Sankt Florian. Sankt Florian biedt u een perfecte combinatie van cultuur, kunst en muziek. Onder begeleiding van een deskundige gids ontdekt u de hoogtepunten van Sankt Florian. Laat in de avond worden de trossen voor de laatste keer los gegooid en legt uw hotelschip het laatste traject af naar Passau, waar we de volgende morgen zullen afmeren. U geniet in de salon van nog één gezellige avond aan boord van de Amadeus Queen.
Middagexcursie: Stadswandeling Linz incl. proeverij € 40,- p.p. of een bezoek aan Sankt Florian € 60,- p.p.

Dag 9: Passau – Nederland
Vanmorgen neemt u afscheid van de Amadeus Queen en haar bemanning. U ontscheept na een vroeg ontbijt in Passau. Per Comfort Class touringcar reist u door Duitsland naar Nederland. In Veenendaal wordt u in de avond nog een kopje koffie met een broodje geserveerd. U neemt afscheid van uw reisgenoten en uw cruiseleaders. Een prachtige reis is ten einde, maar de herinneringen zullen blijven!
*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Overnachting voorafgaand aan de reis bij Van der Valk
Start uw reis comfortabel en boek een hotelovernachting van 19 op 20 december bij hotel Van der Valk Veenendaal. Op de vertrekdag van de reis geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet waarna u de Comfort Class touringcar in stapt voor de reis naar Passau. Vanaf heden boekt Dekker Bridge voor u deze overnachting bij, en hoeft u niet zelf contact op te nemen met Van der Valk.
- 2-persoonskamer Comfort: € 75,- p.p.p.n.
- Toeslag alleengebruik: € 75,- p.p.p.n.
Bovenstaand tarief is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, toeristenbelasting en een parkeerplaats voor uw auto.

Bereikbaarheid en parkeren.

Opstapplaats Veenendaal 09:00 uur

De allerlaatste kamers, vol=vol.

Di. 20-12-2022

9 dagen vanaf

€ 1.499,-

per persoon

Populaire voorzieningen

WIFI Airco Cruise

Eerstkomende beschikbare reizen

Momenteel geselecteerd

Di. 20-12-2022

9 dagen vanaf

€ 1.499,-

per persoon

De allerlaatste kamers, vol=vol.

Wedstrijdleider: Ron en Loes Jedema

Boek betrouwbaar en snel.

SGRANVR

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2022 Dekker-Bridge. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.