Vragen?      075 6420066
Home/ Zoeken/ Hotel Walram
Hotel Walram

Beelden zeggen meer dan woorden, toch? Ontdek de reis!

Over het arrangement.

Het romantische stadje Valkenburg is gelegen in het oudste toeristencentrum van Nederland. Het beschikt over een in Nederland unieke variatie aan bezienswaardigheden, attracties en uitgaansgelegenheden. Souvenirwinkeltjes, terrasjes en restaurants maken het centrum leuk voor iedereen. Het gezellige Hotel Walram is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van mooie excursies door het Limburgse landschap en de buurlanden.

U verblijft in het Walram Hotel op basis van Half Pension (Ontbijtbuffet en 3-gangendiner.)

Er zal 4x gebridged worden.

Minimum deelname is 24 bridgers, maximum 32 bridgers


Bij de reissom is inbegrepen:

• vervoer per comfort class touringcar, voorzien van toilet, koelbox, koffie-/thee faciliteiten, DVD apparatuur en airconditioning
• servicelijnen via Moerdijk
• kopje koffie/thee bij vertrek in Moerdijk
• 4 overnachtingen in hotel Walram*** te Valkenburg met verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer
• verzorging op basis van halfpension vanaf het diner op de eerste dag tot en met ontbijt op laatste dag
• uitgebreid excursieprogramma naar onder andere: watervallen van Coo, Abdij van Val-Dieu, Monschau, Margraten, Vaals, Aken en Maastricht inclusief stadstour per bus onder leiding van lokale gids
• toeristenbelasting
• 3-gangen afscheidsdiner bij terugkomst in Moerdijk
• organisatiebemiddeling en programmaservice

Bij de reissom is niet inbegrepen:

• Bijdrage calamiteitenfonds SGR en Boekingskosten (€20,- per persoon)
• eventuele brandstoftoeslag
• niet genoemde maaltijden
• reis- en/of annuleringsverzekering
• eventuele, niet genoemde, entreegelden ca. € 20,- per persoon
• optionele excursies
• uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, fooien etc.


Lift
WIFI
Terras
Zwembad
Losse bedden
Dubbel bed
Douche

Kamers.

Voorzien van tv, telefoon (enkel intern), thee- en koffie faciliteiten en een badkamer met föhn, bad of douche en toilet. Sommige kamers zijn te bereiken middels enkele treden.

Faciliteiten en extra’s.

Receptie, lift, lounge met zithoeken, restaurant, bar en terras. Gratis wifi in het hele hotel.

Busreis
Toeslag 1 pk
 • Lift
  In dit hotel is een lift aanwezig.
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Terras
  Er is een terras aanwezig.
 • Zwembad
  Er is een zwembad aanwezig.
 • Losse bedden
  Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
 • Dubbel bed
  Er zijn kamers met dubbele bedden beschikbaar.
 • Douche
  Op de kamers is een douche aanwezig.

Omgeving en uitjes.

Dag 1
Naar Valkenburg

Na het kopje koffie op het overstappunt in Moerdijk rijden we naar Zuid-Limburg. Vanmiddag heeft u alle tijd om Valkenburg te ontdekken. Wat dacht u van een bezoek aan de grotten, een gezellig terrasje of winkelen in het sfeervolle centrum. Aan het eind van de middag nemen we onze intrek in ons gastvrije hotel Walram.

Dag 2
Belgische Ardennen

Vandaag staan de Belgische Ardennen en de Abdij van Val-Dieu op het programma. Via een mooie route rijden we naar de bekende watervallen van Coo. Hier aanschouwen we hoe het water in de rivier de Amblève 15 meter naar beneden valt. Vervolgens rijden we naar het kuuroord Spa, waar er even vrije tijd is. Vanmiddag bezoeken we de Abdij van Val-Dieu. De Abdij van Val-Dieu is de enige Belgische Abdij die de Franse Revolutie heeft overleefd. Binnen de abdijmuren bevind zich ook een brouwerij waar sinds 1997 weer een aantal lekkere speciaal bieren worden gebrouwen.

Hoogtepunt: Abdij van Val-Dieu

Dag 3
Eifel en Monschau

Een van de hoogtepunten van deze reis is een bezoek aan de Eifel. Door het prachtige Eifelgebergte rijden we naar het pittoreske stadje Monschau. De groene heuvels, een klaterend waterstroompje, een kasteel op een heuvel en mooie vakwerkhuizen kenmerken deze leuke stad. In de afgelopen 300 jaar zou Monschau nauwelijks veranderd zijn. U heeft de gelegenheid om dit mooie plaatsje te bekijken en eventueel een rondrit per treintje te maken (optioneel).

Hoogtepunt: Historisch Monschau

Optioneel: Rondrit per treintje
Ter plaatse bij te boeken. Prijs ca. € 9 p.p.

Dag 4
Margraten, Vaals & Aken

We beginnen de dag met een indrukwekkend bezoek aan de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Vervolgens rijden we een mooie route door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. U staat versteld van de prachtige natuur en de mooie vergezichten. We eindigen in Vaals op de grens met België en Duitsland dat aldaar het Drielandenpunt vormt. Tegelijkertijd is dit met 322,5 meter het hoogste punt van Nederland. Bij helder weer moet je zeker de 35 meter hoge Wilhelminatoren beklimmen waar u een prachtig uitzicht heeft. Op een steenworp afstand van Vaals ligt het Duitse Aken. Hier kunt u de Dom bezoeken waar dertig Duitse koningen gekroond zijn en waar u ook het grafmonument van keizer Karel de Grote vindt.

Hoogtepunt: Drielandenpunt Vaals

Dag 5
Maastricht

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan, volgens velen, de mooiste stad van Nederland: Maastricht. Vroegere tijden herleven in het prachtig gerestaureerde stadsgedeelte dicht bij de oude vesting wallen met winkelstraten, pleinen en talloze monumenten. Samen met een lokale gids maken we een 1,5 uur durende bustour rondom het centrum van de stad. Via het witte stadje Thorn, met haar prachtige historische centrum, rijden we terug naar Moerdijk. Hier sluiten we de reis af met een 3-gangen afscheidsdiner.

Bereikbaarheid en parkeren.

Overstappunt Moerdijk

Uw reis begint in Moerdijk. Op deze ruim opgezette locatie kun je voor vertrek nog even genieten van een gratis kopje koffie bij restaurant De Gouden Leeuw. Daarna stap je op de bus richting jouw bestemming.

Het vertrekpunt in Moerdijk is eenvoudig te bereiken. U kunt er met je eigen auto naartoe reizen of met onze servicelijn.

Met eigen auto
Parkeer je auto op de veilige, ruime parkeerplaats direct naast de parkeerplaats van de touringcars. Voor uw vakantie betaald u slechts € 20 parkeerkosten. De parkeerkaart mag u onder uw voorruit leggen.

Met de servicelijn
Gaat u liever met onze servicelijn naar Moerdijk? Dan kunt u opstappen op één van onze 35 opstapplaatsen in Nederland. Deze servicelijn brengt u gratis naar het overstappunt. De opstapplaatsen vindt u bij de foto's

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Ma. 30-09-2024

5 dagen vanaf

€ 699,-

per persoon

Populaire voorzieningen

WIFI Terras Douche

Eerstkomende beschikbare reizen

Momenteel geselecteerd

Ma. 30-09-2024

5 dagen vanaf

€ 699,-

per persoon

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Wedstrijdleider: Gerard en Jacqueline Langen

Boek betrouwbaar en snel.

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2024 Dekker-Bridge. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.